Det er meget nemt at block someone on Instagram og ved du, hvordan du tjekker, om nogen har blokeret dig på Instagram? Det er det, vi skal lære i dette indlæg i dag. Hvis nogen blokerer dig på Instagram, kan du aldrig se deres profil igen. Du får aldrig besked, når nogen blokerer dig, og du bliver simpelthen fjernet fra deres følgerliste. Så hvordan kontrollerer man, om de har blokeret dig?

Tjek, om nogen har blokeret dig på Instagram

Du har fire måder at finde ud af at tjekke, om nogen har blokeret dig på Instagram:

  1. Søg på deres profil fra dit ID
  2. Søg på deres profil fra en andens id
  3. Tjek DM’erne
  4. Tjek hashtags

Der kan være flere grunde til, at en bruger vil blokere dig på Instagram eller enhver anden social medieplatform. For det første vil du naturligvis blive blokeret, hvis du er en kryb. Hvis du sender dumme og useriøse beskeder eller billeder til nogen, vil de helt sikkert blokere dig. Hvis du ikke har gjort noget forkert og stadig er blokeret på Instagram, vil de sandsynligvis ikke have, at du skal være en del af deres sociale medieliv. De vil ikke have, at du besøger deres profil, ser deres billeder eller ser deres videoer. Dybest set ønsker de ikke, at du skal vide, hvor de befinder sig. Du får ikke rigtig en notifikation, når de blokerer dig, men hvis du er opmærksom, vil du vide, at de har blokeret dig.

1]Søg på deres profil fra dit id

Åbn Instagram og søg efter deres profil i søgefeltet. Hvis du ikke finder nogen profil med det brugernavn, men de hashtags, de er tagget i, har de blokeret dig.

Read: Instagram tips og tricks, du skal vide

2]Søg på deres profil fra en andens ID

Der er en anden idé at krydstjekke dette. Brug en andens Instagram (enhver af dine venners eller søskendes) og søg derefter efter deres profil, og hvis du ser profilen nu, JA! du er blevet blokeret.

Hvis du ikke har nogen anden Instagram-konto at bruge, skal du åbne Instagram.com på din webbrowser og logge ud. Søg nu efter deres profil, eller du kan også sætte deres brugernavns URL direkte i adresselinjen. Hvis du får “Beklager, denne side er ikke tilgængelig”, du er helt sikkert blokeret.

3]Tjek DM’erne

Men vent, hvad nu hvis de blot har ændret deres brugernavn. Åh ja, i så fald vil du heller ikke kunne finde deres profil på Instagram. Nå, nu har du kun en ting mere tilbage at tjekke. Åbn dine DM’er, og prøv at finde chatten med dem over Instagram. Når du har fundet chatten, skal du klikke på deres profil, og du kan se, om de har ændret deres brugernavn.

4]Tjek hashtags

Hvis du ikke har nogen DM’er med dem, så tænk om du kender nogle af dine billeder, hvor de er tagget. Brug det tag til at tjekke deres profil. Hvis du stadig ikke kan se profilen, er det det. Mange gange er profilen synlig

Read: Sådan gør du Instagram-profilen privat eller offentlig

Hvordan kan jeg blokere nogen på Instagram?

Gå til den profil, du vil blokere, klik på de tre prikker i øverste højre hjørne af din skærm, og klik på Bloker. Du kan også fjerne blokeringen af ​​dem, når som helst du vil med den samme metode.

Related:

Forskellen mellem blokeret og begrænset på Instagram

Hvis du er blokeret på Instagram, vil du ikke kunne se deres profil, deres billeder eller like eller kommentere deres opslag. Men hvis du er begrænset, kan du se deres profil og opslag og like og kommentere dem, men dine kommentarer og likes vil kun være synlige for dig og ingen andre. Du vil heller ikke kunne se, hvornår de er online, eller om de har læst deres beskeder.

Sådan tjekker du, om nogen har blokeret dig på Instagram