Hvis du vil installere et CMS og teste forskellige ting på et demo-websted, er AMPPS en af ​​de bedste løsninger for dig. Her er hvordan du kan install AMPPS Stack on Windows 11/10 så du kan installere WordPress, Drupal eller andre indholdsstyringssystemer på din pc.

Hvad er AMPPS?

Med enkle ord er AMPPS et alternativ til WAMP eller XAMPP. Når det er sagt, er AMPPS en softwarestak, der hjælper dig med at installere Apache, MySQL, MongoDB, PHP, Perl, Python og Softaculous på din computer.

Hvorfor har du brug for dem? Du har brug for disse værktøjer til at installere et CMS som WordPress, Drupal, FlatPress, MyBB, Vanilla osv. Til tider skal du muligvis teste utallige ting, før du anvender dem på et live-websted. Hvis ja, kan du bruge AMPPS til at få WordPress på en lokal computer.

Tilgængeligt CMS til AMPPS

AMPPS har understøttelse af tonsvis af indholdsstyringssystemer, herunder WordPress, Pubvana, Sitepad, FlatPress, Joomla, Drupal, GRAV, Flatboard, Flarum, miniBB, Beehive, Dolphin osv. Du kan bede om næsten alt, og AMPPS vil præsentere det til dig. Uanset om du vil bygge et socialt netværkssted, en spilledatabase, et e-handelssted eller noget andet, er nogle af de bedste værktøjer tilgængelige i AMPPS.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Følg disse trin for at installere AMPPS Stack på Windows 11/10:

 1. Download AMPPS installationsprogram.
 2. Åbn installationsprogrammet og klik på Næste knap.
 3. Accepter vilkår og betingelser.
 4. Klik på Installere knap.
 5. Klik på Installere knappen for at installere Microsoft Visual C++ 2015-2019 kan videredistribueres pakke.
 6. Genstart din computer.
 7. Dobbeltklik på skrivebordsikonet for at åbne AMPPS.
 8. Klik på Blive ved knappen for at installere apps.

For at lære mere om disse trin, fortsæt med at læse.

Først skal du downloade AMPPS-installationsprogrammet på din computer. For det skal du gå til den officielle hjemmeside og klikke på Download knappen under Windows mulighed.

Når den eksekverbare fil er downloadet, skal du dobbeltklikke på den for at starte installationsprocessen. Klik på Next knappen for at gå videre.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Herefter skal du acceptere vilkårene og betingelserne og klikke på Next knap. På et tidspunkt beder den dig om at installere Microsoft Visual C++ 2015-209 Redistributable (x64)-pakken. Du skal markere afkrydsningsfeltet og klikke på Install knap.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Genstart derefter din computer og dobbeltklik på skrivebordsikonet for at åbne AMPPS på din computer. Derefter skal du installere alle apps, såsom PHP, Softaculous, MySQL phpMyAdmin, Apache osv. For det skal du klikke på Continue knap.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Når du er færdig, skal du klikke på Allow knappen for at tillade appen indgående og udgående trafik gennem firewallen.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Derefter kan du åbne http://localhost/ampps for at administrere og installere ethvert CMS på AMPPS. En vigtig ting ved AMPPS er, at du ikke behøver at downloade opsætningsfilen for noget CMS, som du gør i WAMP. I stedet kan du blot gå gennem indstillingssiden for at installere enhver platform i henhold til dine krav.

Sådan installeres WordPress på AMPPS

Følg disse trin for at installere WordPress på AMPPS:

 1. Åbn http://localhost/amps i din browser.
 2. Klik på Blogs afsnit.
 3. Klik på WordPress mulighed.
 4. Klik på Installer nu knap.
 5. Indtast installations-URL’en, indtast webstedets navn, brugernavn, adgangskode osv.
 6. Klik på Installere knap.

Lad os se nærmere på disse trin.

Først skal du åbne http://localhost/amps i din browser. Før det skal du sørge for, at alle de installerede apps kører i baggrunden. Til det kan du klikke på AMPPS-ikonet i proceslinjen.

Udvid derefter Blogs afsnittet og klik på WordPress mulighed.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Dernæst skal du indtaste de nødvendige detaljer, herunder installations-URL, webstedsnavn, beskrivelse, brugernavn, adgangskode osv.

Klik til sidst på Install knappen for at starte installationen.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11

Det tager næsten ikke et minut at få tingene gjort. Derefter kan du åbne installations-URL’en for at åbne webstedet på din lokale computer. I fremtiden skal du køre AMPPS-appen, før du åbner demowebstedet på din Windows 11-pc. Du skal også sørge for, at alle apps kører.

Note: Ikke kun WordPress, men du kan også installere ethvert andet CMS eller platform på Windows 11 via AMPPS ved at bruge samme guide som ovenfor. Du skal gennemgå skærminstruktionerne, da forskellige platforme kræver forskellige oplysninger for at starte installationen.

Det er alt! Håber denne guide hjalp. Hvis du vil, kan du downloade AMPPS fra amps.com.

Hvordan installerer jeg AMPPS på Windows 11/10?

For at installere AMPPS på Windows 11 eller Windows 10, kan du følge den detaljerede vejledning nævnt ovenfor. Først skal du downloade installationen fra den officielle hjemmeside. Derefter kan du følge skærminstruktionen for at få tingene gjort. Du skal dog installere Microsoft Visual C++ 2015-209 Redistributable (x64)-pakken for at bruge denne app.

Read: Bedste gratis Xampp Server-alternativer til udviklere

Hvordan bruger jeg AMPPS på Windows 11/10?

Du kan bruge AMPPS på Windows 11 eller Windows 10 ved at installere de nødvendige apps. Herefter kan du åbne http://localhost/amps i browseren og installere enhver platform, inklusive WordPress, Drupal, Joomla osv. Du skal dog køre alle hjælpeprogrammerne for at starte installationen.

Read: Brug WAMP til at installere WordPress på lokal computer.

Sådan installeres AMPPS Stack på Windows 11